Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Get Creative - October 24th Puccarina's challenge

Με αφορμή για γενέθλια της ανηψιάς μου, έφτιαξα μια κάρτα για να γράψουμε όλη η οικογένεια τις ευχές μας. Χρησιμοποίησα κουμπάκια και γι'αυτό το λόγο θα συμμετέχω και στην πρόκληση της Puccarina.
Έφτιαξα λοιπόν μια κάρτα με ένα κεκάκι επάνω. Κι ενώ αρχικά σκέφτηκα το "κερασάκι" να είναι ένα κουμπάκι, το εμπλούτισα λιγάκι κι έτσι το κεκάκι μου είναι γεμάτο κουμπάκια!!! Τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι πληρώ τις απαιτήσεις της πρόκλησης και με το παραπάνω. Χαχαχα!!!
Τέρμα όμως η πολυλογία γιατί πρέπει να προλάβω να ετοιμαστώ και για το πάρτυ.
Αυτή είναι η κάρτα μου :


κι εδώ το κεκάκι μόνο του : 


Ελπίζω να σας αρέσει.

Υ.Γ. Κι επειδή κάποιες ζήτησαν το tutorial από το λουλούδι με washi tape σας παραθέτω ένα σχετικό λινκ. Δυστυχώς δε μπόρεσα να εντοπίσω ξανά το βιντεάκι που είχα βρει στο youtube αλλά πιστεύω ότι κι αυτό θα σας βοηθήσει.

10 σχόλια:

  1. Μας αρέσει,μας αρέσει και πάρα πολύ μάλιστα!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βραβειάκι σε περιμένει στο σπιτάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή ιδέα να γεμίσεις το κεϊκάκι με τα κουμπάκια, και το αποτέλεσμα εξαιρετικό! Ευχαριστούμε πολύ και για το link με το tutorial, θα το προσπαθήσω σίγουρα! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή, καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα όχι απλά πληρείς τις προυποθέσεις της πρόκλησης αλλά και με το παραπάνω χιχι Λοιπόν η κάρτα σου είναι σκέτη γλύκα!!!! Απο το θέμα μέχρι τα χρώματα και την επιλογή των χαρτιών σε κάνει να θές να την φάς! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. How clever I just love your cupcake topping ! Such a pretty card and perfect for our challenge at Get Creative. Thank you for another fabulous entry.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΑΧ είναι πολύ όμορφη και ως λατρεύω τα cucakes είναι πλέον νομίζω γεγονός. πολύ γλυκιά και έξτρα χαριτωμένη βγήκε. Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή στο get creative

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Lovely cup cake, thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ έξυπνη και ομορφη!!!
    καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή